AnaSayfa / Genel / Kahve falında adım atmak

Kahve falında adım atmak

Kahve falında adım atmak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adım atmak gördüyseniz:

  • Maddi tüyolar verecek bazı kişiler maddi planlarınızda etkili olabilir.

Kahve falında zor adım atmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adım atmak sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Kahve falında adımlarını saymak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adım atamamak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı adımlarla yürümek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adım saymak mutlu zamanlar geçireceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına işaret eder.

Kahve falında adımı duymak yol alacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında uygun adım yürümek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir