AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızlı adımlarla yürümek

Kahve falında hızlı adımlarla yürümek

Kahve falında hızlı adımlarla yürümek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, dertlerinin unutulacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hızlı adımlarla yürümek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında hızlı adımlarla yürümek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında uygun adım yürümek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında adımı duymak sıkıntısının biteceğine, onunla yaşamını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında adım atmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adım atamamak işlerin kapanacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında adımlarını saymak sevip saydığı bir birey olunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında adım saymak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında zor adım atmak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir