AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın arkadaşını görmek

Kahve falında kocanın arkadaşını görmek

Kahve falında kocanın arkadaşını görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın arkadaşını gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmanız veya diğerlerini anlamaya çalışmanız kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenin yöntemlerini bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşının kocaya kaçtığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kocasının öldüğünü görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kocasıyla öpüşmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının kocasıyla evlenmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşımın kocasını görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kocasını görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın kocasını görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının arkadaşını görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir