AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının evlendiğini görmek

Kahve falında kocasının evlendiğini görmek

Kahve falında kocasının evlendiğini görmek ulvi kimse haline geleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ev sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının evlendiğini gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında eski kocasıyla yeniden evlenmek siparişlerinin çoğalacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kocasıyla evlenmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kocasının bir başkasıyla evlendiğini görmek bolluk içinde yaşamaya, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekrar kocasıyla evlenmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocayla tekrar evlenmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kendi kocasıyla tekrar evlenmek eline yeni fırsatların geçeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın kardeşiyle evlenmek hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir