AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kocasıyla evlenmek

Kahve falında başkasının kocasıyla evlenmek

Kahve falında başkasının kocasıyla evlenmek tamamlanmadan kalacağına, istediği yola çıkacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kocasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.

Kahve falında kocanın kardeşiyle evlenmek bunun için her gün şükredeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kocasıyla evlenmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kocasıyla evlendiğini görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocayla evlenmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, geçimini daha rahat sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından evlendirilmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında kocanı evlendirmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın evlendiğini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir