AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını ve kızını görmek

Kahve falında kocasını ve kızını görmek

Kahve falında kocasını ve kızını görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında kocasını ve kızını gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Kahve falında kızının kocasından ayrıldığını görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında kızının kocaya kaçtığını görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını ve kızını görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalettir.

Kahve falında kızın kocaya kaçtığını görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işarettir.

Kahve falında kızını kocaya vermek sağlam bir kariyer edineceğine, mallarının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını ve kocasını görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kızını kocaya kaçmış görmek saygın biri olacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir