AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını ve kocasını görmek

Kahve falında kızını ve kocasını görmek

Kahve falında kızını ve kocasını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hile ile mal elde etmeye, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kızını ve kocasını gördüyseniz:

  • Haberini alacağınız hukuki bir değişiklik, yeni bir iş yükünün doğmasına neden olabilir.

Kahve falında bir kızın kocaya kaçtığını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına alamet eder.

Kahve falında kızının kocaya kaçtığını görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına işarettir.

Kahve falında kızını kocaya vermek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın kocaya kaçtığını görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, huzurlu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını kocaya kaçmış görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kocasını ve kızını görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kızını ve kocasını görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir