AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını kocaya vermek

Kahve falında kızını kocaya vermek

Kahve falında kızını kocaya vermek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, planlarının işe yarayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kızını kocaya vermek gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Kahve falında kızının kocasından ayrıldığını görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında kızının kocaya kaçtığını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulur.

Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını kocaya vermek işinde zarar edeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına inanılır.

Kahve falında bir kızın kocaya kaçtığını görmek eşi tarafından yüceltileceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızın kocaya kaçtığını görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında kızını ve kocasını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, tecrübe kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını ve kızını görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir