AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını aldatırken görmek

Kahve falında kocasını aldatırken görmek

Kahve falında kocasını aldatırken görmek attığı adımların boşa gideceğine, harama göz dikmeyeceğine, kazancını katbekat arttıracağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını aldatırken gördüyseniz:

  • Fazla uyumlu davranışlarınız faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında kocası aldattığını görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kocanızın sizi aldattığını görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında kocanın aldatması görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının araba aldığını görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına inanılır.

Kahve falında kocanın aldatmasını görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında kocasının aldattığını duymak iyi niyetinden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın karısını aldatmasını görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir