AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası aldattığını görmek

Kahve falında kocası aldattığını görmek

Kahve falında kocası aldattığını görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocası aldattığını gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışın.

Kahve falında kocanın seni aldattığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kadının kocasını aldatmasını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın karısını aldatmasını görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koca tarafından aldatıldığını görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, iş hayatında zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kocasını aldattığını görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında kocası tarafından aldatılmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, fakirlerin güleceğine işaret eder.

Kahve falında kocanın aldattığını görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının onu aldattığını görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir