AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın aldatmasını görmek

Kahve falında kocanın aldatmasını görmek

Kahve falında kocanın aldatmasını görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, neşeli bir hayat süreceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın aldatmasını gördüyseniz:

  • Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız.

Kahve falında kadının kocasını aldatmasını görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının araba aldığını görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocası aldattığını görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını aldatan kadın görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın karısını aldatmasını görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının kocasını aldattığını görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koca tarafından aldatılmak böylece büyük kazançlar elde edileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından aldatılmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir