AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasından kağıt para almak

Kahve falında kocasından kağıt para almak

Kahve falında kocasından kağıt para almak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasından kağıt para almak gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki veya geleceğinizi etkileyebilecek durumda kişilerle ilişkilerinizde bilgece tavırların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kocasından kağıt para almak çok zengin olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt para dağıttığını görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt para almak ve saymak güzel bir haneye sahip olunacağına, adının fesada karışacağına alamet eder.

Kahve falında bir demet kağıt para almak bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında gıcır gıcır kağıt para görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çekmecede kağıt para görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık kağıt para bulmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt eski para görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir