AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanla öpüştüğünü görmek

Kahve falında kocanla öpüştüğünü görmek

Kahve falında kocanla öpüştüğünü görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kötü haberlerin alınacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında kocanla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Kahve falında vefat etmiş kocayı görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına yorulur.

Kahve falında kocasından başka biriyle evlenmek sürekli yerinde sayacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaya su vermek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine işaret eder.

Kahve falında kocanı evlendirmek söz sahibi olacağına, çok kötü hissedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını dua ederken görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında ölen kocayla konuşmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalet eder.

Kahve falında kocasıyla nişanlandığını görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın adam öldürdüğünü görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir