AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını dua ederken görmek

Kahve falında kocasını dua ederken görmek

Kahve falında kocasını dua ederken görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, evi yoksa ev alacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını dua ederken gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, plan veya programlarınızı gözden geçirip yeniden planlamanızda fayda var.

Kahve falında kocasını dua ederken görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini dua ederken görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dua ederek uyanmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kazançlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi dua ederken görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü dua ederken görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini dua ederken görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında birini dua ederken görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dua ederek uçmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir