Kahve falında kocaya su vermek

Kahve falında kocaya su vermek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, uzaktan haberler işiteceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaya su vermek gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Kahve falında kocaya su vermek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını yaşlı görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, işinde de hep başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında kocanın başka kadınla görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ölü koca görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Kahve falında kocasını çağırmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını banyo yaptırmak bol muhabbette olacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kocasının şarap içtiğini görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir