Kahve falında kocasıyla nişanlandığını görmek

Kahve falında kocasıyla nişanlandığını görmek kazancının günden güne azalacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Tepkisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kocayla nişanlanmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla nişanlandığını görmek ortalığın karışacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kocanın nişanlandığını görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını nişanlandığını görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla nişanlanmak hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, borçlarını bitireceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının başkasıyla nişanlandığını görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, güçlendikçe güçleneceğine işarettir.

Kahve falında kocasının nişanlandığını görmek daha fazla başarı kazanılacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlısını başkasıyla görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top