AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın kocasını görmek

Kahve falında arkadaşın kocasını görmek

Kahve falında arkadaşın kocasını görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, zenginliğinin süreceğine, azap çektiğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın kocasını gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken duygularınızla değil, mantığınızla hareket edin.

Kahve falında arkadaşın kocasını görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kocasının öldüğünü görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kocanın arkadaşını görmek duymadığı sözleri duyacağına, işlerinin yarım kalacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşımın kocasını görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının arkadaşını görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının kocasını görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kocasıyla evlenmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kocasıyla öpüşmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir