AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kocasının öldüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının kocasının öldüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının kocasının öldüğünü görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kocasının öldüğünü gördüyseniz:

  • Her şey için ayrı zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının kocasının öldüğünü görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanın öldüğünü duymak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının yılan öldürdüğünü görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanı öldürmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının öldüğünü görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını öldüğünü duymak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının öldüğüne ağlamak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sorununu kolayca çözeceğine işarettir.

Kahve falında kocasını öldüğünü görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir