Kahve falında arkadaşının kocasıyla öpüşmek

Kahve falında arkadaşının kocasıyla öpüşmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kocasıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Rastlantısal olaylar sonucunda kendinizi sağlıksız giden iş veya konularda sıyrılıp, yerine daha ayağı yere basan planlar yaparken bulabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kocasıyla öpüşmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kocasıyla evlenmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kocasını görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kocaya kaçtığını görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın kocasını görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sağlığını da kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kocanın arkadaşını görmek aile bireyleri ile tartışacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşımın kocasını görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının arkadaşını görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir