AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanı hamile görmek

Kahve falında kocanı hamile görmek

Kahve falında kocanı hamile görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, solan yüzünün güleceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında kocanı hamile gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Kahve falında kocanı hamile görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın hamile olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının hamile olduğunu görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayı hamile görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kocaya sarılmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını başkasıyla evlendiğini görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında kocasının saçının kesildiğini görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını öpmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir