AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın hamile olduğunu görmek

Kahve falında kocanın hamile olduğunu görmek

Kahve falında kocanın hamile olduğunu görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, neşe içinde olacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında kocanın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Kahve falında kocanı hamile görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın hamile olduğunu görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocayı hamile görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının hamile olduğunu görmek yeni bir semte taşınılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının saçlarının döküldüğünü görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını kusarken görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını kuran okurken görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Kahve falında kocasını bıyıklı görmek verimin kaçacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir