AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman beyaz yılan görmek

Kahve falında kocaman beyaz yılan görmek

Kahve falında kocaman beyaz yılan görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman beyaz yılan gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Kahve falında kocaman beyaz yılan görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman kara yılan görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalettir.

Kahve falında kocaman siyah yılan görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir yılan görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah kocaman yılan görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman yeşil yılan görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman yılanlar görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman kahverengi yılan görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir