AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman tencere görmek

Kahve falında kocaman tencere görmek

Kahve falında kocaman tencere görmek çok büyük zararlar edileceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman tencere gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Kahve falında kocaman tencere görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulur.

Kahve falında kocaman portakal görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman siyah örümcek görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kocaman koyun görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman yunus balığı görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman tavuk görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine işaret eder.

Kahve falında kocaman kaplumbağa görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman böcek görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir