AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman ekmek görmek

Kahve falında kocaman ekmek görmek

Kahve falında kocaman ekmek görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman ekmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Kahve falında kocaman ekmek görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kocaman ekmek yemek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, renk ve eğlence geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman dolunay görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman kara yılan görmek güzel bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında denizde kocaman dalga görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman kiraz görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman köpek balığı görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kocaman böcek görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir