AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman meyveler görmek

Kahve falında kocaman meyveler görmek

Kahve falında kocaman meyveler görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman meyveler gördüyseniz:

  • Cazip teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında kocaman meyveler görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kocaman deve görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman dalga görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında denizde kocaman dalga görmek getirisinden daha fazla olacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına inanılır.

Kahve falında kocaman elma görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kocaman yılanlar görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman güvercin görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kocaman dolunay görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir