AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman kurbağa görmek

Kahve falında kocaman kurbağa görmek

Kahve falında kocaman kurbağa görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, saygınlığının artacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman kurbağa gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor.

Kahve falında kocaman bir kurbağa görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman kurbağa görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kurbağa görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kurbağa görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde kurbağa görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına işarettir.

Kahve falında üzerinde kurbağa görmek başarılarının kalıcı olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Kahve falında çekirge ve kurbağa görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına inanılır.

Kahve falında yılanın kurbağa yediğini görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir