AnaSayfa / Genel / Kahve falında kestane yemek

Kahve falında kestane yemek

Kahve falında kestane yemek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kestane yemek gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Kahve falında deniz kestanesi yemek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, çalıştığı yerde amir olacağına alamet eder.

Kahve falında haşlanmış kestane yemek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kestane yemek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kalbinin küt küt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ kestane yemek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek kazancını iki kat arttıracağına, hasret çekenlerin buluşacağına delalettir.

Kahve falında kurtlu kestane yemek mal edineceğine, hak yolundan ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at kestanesi yemek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, işsiz ise işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış kestane görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir