AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal gözü görmek

Kahve falında kartal gözü görmek

Kahve falında kartal gözü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, esenlik içinde olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kartal gözü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Kahve falında kartal gözü görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kartal yemek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kartal beslemek prestij kaybı yaşayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında kartal yavrusu yakalamak şan şöhret kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kartalın avlandığını görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Kahve falında kartal olmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kartal eti görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, ümitsizliğe delalet etmektedir.

Kahve falında kartal tarafından kovalanmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, konfor içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir