AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman yumurta görmek

Kahve falında kocaman yumurta görmek

Kahve falında kocaman yumurta görmek can sıkıntısının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman yumurta gördüyseniz:

  • Geçmişte size hayal kırıklığı yaşatmış şeyleri tekrar yaşamamak için gereken tedbirleri almanız gerekiyor.

Kahve falında kocaman yumurta görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman burun görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman bahçe görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, özlemlerini bitireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kocaman yılan görmek yeni siparişler alacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman sümüklü böcek görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işarettir.

Kahve falında kocaman havuz görmek sorunlarını çözeceğine, canını sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman tavşan görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman kaplumbağa görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir