AnaSayfa / Genel / Kahve falında koç tutmak

Kahve falında koç tutmak

Kahve falında koç tutmak genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında koç tutmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Kahve falında koç tutmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında koç boynuzu tutmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş koç görmek dileklerin kabul olacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzülmüş koç görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koç ve dana görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine tabir olunur.

Kahve falında koç koyun görmek mutsuz ve hasta olacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine alamet eder.

Kahve falında koç sürüsü görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında koç üstüne binmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir