AnaSayfa / Genel / Kahve falında koç ve dana görmek

Kahve falında koç ve dana görmek

Kahve falında koç ve dana görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, çirkin bir iş yapmaya yorulmaktadır.

Kahve falında koç ve dana gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verilebilir veya hayatınızı istikrarlı hale getirme şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında koç ve dana görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet eder.

Kahve falında koç boynuzu kesmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, ortak işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında koç almak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koç boynuzu görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük koç görmek hatalı yollara sapılacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine işaret eder.

Kahve falında koç beslemek onlarla ayrı düşeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalettir.

Kahve falında koç ve at görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük koç görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir