AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlığını kaybetmek

Kahve falında kızlığını kaybetmek

Kahve falında kızlığını kaybetmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çok daha mutlu olunacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kişinin geri planda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızlığını kaybetmek gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Kahve falında kendi kızını kaybetmek başarı ve zafer kazanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı kaybetmek çevresindekilerle arasının açılacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında kızlığını kaybetmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında anne kızını kaybetmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızı kaybetmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı kaybetmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını kaybetmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını kaybedip aramak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, bolluğun sürekli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir