AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı kaybetmek

Kahve falında sevdiği kızı kaybetmek

Kahve falında sevdiği kızı kaybetmek rütbenin yükseleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, ferahlığa çıkacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızı kaybetmek gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında sevdiğin kızı kaybetmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızı kaybetmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kızını kaybetmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında kızı kaybetmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kızlığını kaybetmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kızını kaybetmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında anne kızını kaybetmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kızını kaybedip bulmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir