AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını kaybetmek

Kahve falında kızını kaybetmek

Kahve falında kızını kaybetmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine inanılır.

Kahve falında kızını kaybetmek gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında anne kızını kaybetmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı kaybetmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kızını kaybetmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını kaybedip bulmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızını kaybetmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını kaybedip aramak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı kaybetmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalet eder.

Kahve falında kızı kaybetmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir