AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını kaybedip aramak

Kahve falında kızını kaybedip aramak

Kahve falında kızını kaybedip aramak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalettir.

Kahve falında kızını kaybedip aramak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında kızını kaybedip aramak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında altın kaybedip aramak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çanta kaybetmek ve aramak geçim derdine düşmeyeceğine, yüksek tahsil yapacağına inanılır.

Kahve falında birşey kaybetmek aramak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek aramak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kaybedilen bir şeyi aramak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve aramak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında birini kaybetmek aramak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir