AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının öldüğünü görmek

Kahve falında kızının öldüğünü görmek

Kahve falında kızının öldüğünü görmek güzel davetler alacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının öldüğünü gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi planlar yapmanız veya hayaller kurmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında bir kızı öldürmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına delalet eder.

Kahve falında küçük kızın öldüğünü görmek bol dua edeceğine, eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın öldüğünü görmek insanların saygısının kazanılacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kendi kızını öldürmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genç bir kızın öldüğünü görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının öldüğünü duymak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı öldüğünü görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, konfor içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında amca kızının öldüğünü görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir