AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının küçüklüğünü görmek

Kahve falında kızının küçüklüğünü görmek

Kahve falında kızının küçüklüğünü görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, bedeninin de iyileşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kızının küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Çocukca davranışlar içindesiniz.

Kahve falında küçük kızın öldüğünü görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına inanılır.

Kahve falında küçük kızla konuşmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kızının hamile olduğunu görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında küçük kıza sarılmak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kızla öpüşmek şöhret ve hayır getireceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında küçük bir kızı öpmek toparlanmasının da uzun süreceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını küçük görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük kızla evlenmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir