AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının derisini yüzmek

Kahve falında kızının derisini yüzmek

Kahve falında kızının derisini yüzmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında kızının derisini yüzmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşanın derisini yüzmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına işarettir.

Kahve falında babasının derisini yüzmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek derisi yüzmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan deri yüzmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu derisi yüzmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına alamet eder.

Kahve falında eşek derisini yüzmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi derisini yüzmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir