AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının derisini yüzmek

Kahve falında babasının derisini yüzmek

Kahve falında babasının derisini yüzmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var.

Kahve falında babasının derisini yüzmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan öldürüp derisini yüzmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine tabir olunur.

Kahve falında inek derisini yüzmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında at derisi yüzmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hasta ve zor geçireceğine alamet eder.

Kahve falında insan derisi yüzmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, moralinin her zaman yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin derisini yüzmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında tavuğun derisini yüzmek rahata kavuşmaya, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında keçinin derisini yüzmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir