AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını üzgün görmek

Kahve falında bir arkadaşını üzgün görmek

Kahve falında bir arkadaşını üzgün görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşını üzgün gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Kahve falında arkadaşının üzgün olduğunu görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı üzgün görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını çok üzgün görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşını üzgün görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşını üzgün görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında iş arkadaşını üzgün görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında üzgün arkadaş görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını üzgün görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir