AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kucaklamak

Kahve falında kuranı kucaklamak

Kahve falında kuranı kucaklamak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kucaklamak gördüyseniz:

  • Bir erkekle başınız derde girebilir.

Kahve falında kuran kucaklamak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kucaklamak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi kucaklamak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bayılan birini kucaklamak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kucaklamak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, prestij sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında insan kucaklamak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini kucaklamak uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını kucaklamak zor bir durumun üstesinden gelmeye, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir