AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını kaybolduğunu görmek

Kahve falında kızını kaybolduğunu görmek

Kahve falında kızını kaybolduğunu görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, sıkıntı çekeceğine, kimseden korkmayacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kızını kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Kahve falında kızının kaybolduğunu görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında kızını kaybolduğunu görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında kendi kızının kaybolduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde kaybolmak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında annemin kaybolduğunu görmek evlatların hayırsız çıkacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kendinin kaybolduğunu görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun kaybolduğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küpesinin kaybolduğunu görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir