AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kaybolduğunu görmek

Kahve falında kızının kaybolduğunu görmek

Kahve falında kızının kaybolduğunu görmek durumunuzun iyileşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sıkıntılarından arınacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında kızının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Her şey yolundaysa, hızla ilerlemeye devam edin.

Kahve falında kızını kaybolduğunu görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine işarettir.

Kahve falında kendi kızının kaybolduğunu görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında kızının kaybolduğunu görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bina içinde kaybolmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında çantanın kaybolduğunu görmek büyük kazançlar getireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kaybolduğunu görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında depremde kaybolmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında yürürken kaybolmak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir