AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını gebe görmek

Kahve falında kızını gebe görmek

Kahve falında kızını gebe görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızını gebe gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda kalıcı etki bırakabilirsiniz.

Kahve falında kızını gebe görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızı gebe görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gebelik kesesi görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa gebe kalmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gebe insan görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gebelik haberi almak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gebe kalamamak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında gebe kalmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir