AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğa gebe kalmak

Kahve falında erkek çocuğa gebe kalmak

Kahve falında erkek çocuğa gebe kalmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğa gebe kalmak gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında erkek çocuğa gebe kalmak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında gebe kaldığını görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gebe kalmak edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, dolandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ikiz gebe kalmak hayata karşı cesaretini kıracağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine yorulur.

Kahve falında erkeği gebe görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında erkek bebeğe gebe olduğunu görmek verdiği emeklerin heba olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalettir.

Kahve falında gebe erkek görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kalmak hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir