AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını evlenirken görmek

Kahve falında kızını evlenirken görmek

Kahve falında kızını evlenirken görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, huzur ve saadet bulacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında kızını evlenirken gördüyseniz:

  • Belli bir duruma iyimser yaklaşmalı ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapabileceğinizi ummalısınız.

Kahve falında kızını evlenmiş görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kızını evlenirken görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında kızının evleneceği kişiyi görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının evden kaçtığını görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızı evlenirken görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, dinde olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında evleneceğin kızı görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, ileride çok zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek bazı kaynakların tükeneceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir