Kahve falında kızını evlenmiş görmek

Kahve falında kızını evlenmiş görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, günden güne kazancının artacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, solan yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kızını evlenmiş gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olmayan veya bağlayıcılığı bulunmayan anlaşma önerileri, teklifler veya tavsiyelerle karşılaşmanız sizi şüpheye sürükleyebilir.

Kahve falında kızının evden kaçtığını görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evleneceği kızı görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına inanılır.

Kahve falında kızının ev aldığını görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının evleneceği kişiyi görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın evden kaçtığını görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına delalet eder.

Kahve falında kızının evleneceğini görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızı evlenmiş görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, çektiği zorlukların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir