AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir deli görmek

Kahve falında bir deli görmek

Kahve falında bir deli görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yersiz yere suçlanacağına alamet eder.

Kahve falında bir deli gördüyseniz:

  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Kahve falında deli saldırısına uğramak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünün delindiğini görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin deli olduğunu görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında delinmiş çorap görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığını delirmiş görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağın delindiğini görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı deli görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını delirmiş görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir