AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını çok güzel görmek

Kahve falında kızını çok güzel görmek

Kahve falında kızını çok güzel görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını çok güzel gördüyseniz:

  • Bir sonraki aşamada neler yapacağınızı belirlerken yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, düzeninin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında kızının güzelleştiğini görmek sorunların tarihe karışacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kızla konuşmak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında güzel kızla öpüşmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kıza aşık olmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızla öpüşmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet eder.

Kahve falında güzel bi kızı öpmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir