AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızından para aldığını görmek

Kahve falında kızından para aldığını görmek

Kahve falında kızından para aldığını görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kızından para aldığını gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Kahve falında kızından para aldığını görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının ev aldığını görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliden para aldığını görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para aldığını görmek başarının garantileneceğine, işlerinde başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında para aldığını duymak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında altın para aldığını görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bankadan para aldığını görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında patrondan para aldığını görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir